Zelfslank Plan

Ben jij iemand die prima een dieet kan volgen, maar dan maximaal voor een dag of 3? Heb je last van vreetbuien als je denkt juist goed bezig te zijn? Allemaal herkenbare scenario’s die iedereen herkent als je een dieet volgt of hebt gevolgd.

Toen ik voor het eerst hoorde van het Zelfslank Plan van Alex Greve dacht ik letterlijk “en ja hoor, weer door naar de volgende..”. Ik moet echter toegeven dat ik mij op dat moment onvoldoende had ingelezen op dit dieet. Na de website gelezen te hebben en heb gezien wat Alex reeds heeft bereikt op het gebied van gezondheid kan ik zeggen dat mijn eerste indruk niet correct was.

Het Zelfslank Plan bestaat uit drie methoden die gecombineerd worden in dit ene dieet. Bijzonder effectief moet ik zeggen. Deze drie methoden vormen het Zelfslank Plan en garanderen vanaf dag 1 een slank lichaam voor langere termijn.

De drie methoden zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen, 13 in totaal. Eén voor één geven deze 13 onderdelen je een stevige houvast in het volgen en volhouden van dit dieet. Enkele voorbeelden zijn de menuplanner, receptenkaarten, weekmenu’s (ook vegetarisch!), persoonlijk voedingsplan en videobegeleiding.