Mentale Dieet Plan

De meeste mensen hebben al eens van het Mentale Dieet Plan (MDP) gehoord. Als je op internet zoekt naar een succesvol dieet zal dit dieet van Katja Callens al snel tevoorschijn komen. Op zich prima want er zijn werkelijk 10.000′en die middels dit dieet hun streefgewicht bereikt hebben.

Het Mentale Dieet Plan gebruikt een methode van afvallen die door meerdere diëten worden gehanteerd namelijk het versnellen van de stofwisseling/metabolisme. Het versnellen van de stofwisseling zal een snellere verbranding van voedsel tot gevolg hebben. Katja bereikt dit door het voorschrijven van mentale tips en het verstrekken van 100′en dieetrecepten voor ontbijt, lunch en diner alsook een overvloed aan tussendoortjes.

Het succes van het Mentale Dieet Plan

Grote bekendheid kreeg het MDP vanwege de overweldigende resultaten van de personen die aan dit dieet mee deden en nog steeds op grote schaal doen. De combinatie van de dieetrecepten en mentale tips bleken een schot in de roos. Voor het merendeel van het geïnteresseerde publiek bleek juist deze combinatie een succes te zijn. De eenvoud waarmee dit dieet theorie aan de praktijk koppelt moedigt veel mensen aan om dit dieet te volgen zelfs als zij verschillende (mislukte) afslankpogingen hebben ondernomen.

De uit België afkomstige mevrouw Callens kan als geen ander haar product promoten. Wellicht omdat ze weet dat in haar product (het Mentale Dieet Plan) grote kracht schuilt als het om afvallen gaat. Meer dan eens laat ze haar deelnemers dan ook weten dat de wekelijkse mails en mentale oefeningen enkel effectief zijn als ze gecombineerd worden met de mogelijkheden die het Mentale Dieet Plan hun biedt. Wil je ook mails en mentale oefeningen ontvangen? Dit kan geheel gratis door je in te schrijven op haar nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct 20 lekkere dieetrecepten.

Voordelen van het MDP

In eerste instantie ben ik van mening dat er veel voordelen aan dit dieet zitten. Hieronder heb ik een aantal voor je opgesomt:

  • Het is in geen enkel opzicht een crashdieet
  • Je ontwikkeld een nieuw gezond eetpatroon
  • Afvallen voor de langere termijn
  • Professionele ondersteuning door de auteur van het boek
  • Wekelijkse mails met tips, mentale oefeningen en recepten
  • Vrolijk geschreven boek
  • Lage kosten!